Nieuws

Wij brengen u graag op de hoogte van het laatste nieuws! Leest u mee?

Het financieel jaarveslag 2021 is toegevoegd aan de website. U kan het vinden onder 'Download & Links'.

05-11-2022 Lees verder

Deze week hebben wij een deurgesprekje met onze cliënten. We overhandigen een klein pakketje om te laten weten dat wij ze niet vergeten. Zorg voor het leven!

Heeft u ook behoefte aan een bezoekje, samen wandelen of ziet u uit naar verlichting van de mantelzorg? Bel vrijblijvend naar 06-55800746, dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

10-05-2021 Lees verder

Als NPV vinden we het juist in deze tijd extra belangrijk om onze mantelzorgers een hart onder de riem te steken in de week van de mantelzorg.

Ook vrijwilliger worden? Bel naar 06-55800746. (ook bereikbaar via Whatsapp)

24-11-2020 Lees verder

Mantelzorgers zorgen langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind, ander familielid, vriend of kennis. Door de Corona was en is dit voor veel hen extra zwaar. De gemeente Kampen waardeert de inzet van mantelzorgers en wil hen bedanken door middel van de mantelzorgwaardering.

Van 1 tot en met 31 oktober 2020 kunnen de financiële mantelzorgwaardering en een fleurige attentie worden aangevraagd.

De waardering bestaat in 2020 uit:
- De financiële mantelzorgwaardering, deze bedraagt (maximaal) € 100
- Een fleurige attentie

Op de website aanmelden.welzijnkampen.nl vindt u vanaf 1 oktober de aanvraag- en aanmeldformulieren en meer informatie over de voorwaarden.

13-10-2020 Lees verder

Mantelzorgers geven veel liefde, tijd en energie aan het zorgen voor degene die dat nodig heeft. Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte.
Als waardering voor het werk dat zij doen worden zij deze week in het zonnetje gezet. Mantelzorgers zijn onmisbaar.

Ook vrijwilliger worden? Bel naar 06-55800746. (ook bereikbaar via Whatsapp)

07-11-2019 Lees verder

Interessante thema-avond gehad over zorg in de laatste levensfase, liefdevol nabij. Joke Overheem heeft ons verteld over palliatieve zorg vanuit de praktijk. Daarna waren er workshops over palliatieve sedatie en aanvullende zorg zoals handmassages.

Bedankt voor uw komst!

20-03-2019 Lees verder

Op 9 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst voor de vrijwilligers van de Vrijwillige Thuis Hulp gehouden. Na de opening en enkele bestuursmededelingen door de voorzitter werden jubilarissen in het zonnetje gezet als dank voor jarenlange inzet en kregen we een lezing van mevrouw Boeve over bakken van brood en alles wat daar bij komt kijken, ook in de tijd van de bijbel. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje en iedereen kreeg een presentje mee naar huis als dank voor de inzet. Een geslaagde en gezellige avond!

09-01-2019 Lees verder

Vandaag is het de dag van de mantelzorg!

Mantelzorgers geven veel liefde, tijd en energie aan het zorgen voor degene die dat nodig heeft. Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte.
Als waardering voor het werk dat zij doen zijn zij in het zonnetje gezet. Mantelzorgers zijn immers onmisbaar!

10-11-2018 Lees verder

Op 10 oktober is er een thema-avond gehouden over het thema: De zwarte hond die depressie heet..
Na de opening en de bestuurzaken hebben Gerrit Jan Kattenberg en Reinier Verbruggen een inleiding gehouden over depressies. Wat is een depressie en hoe ga je er mee om als het je naaste treft? Blijf vooral luisteren naar de ander!
Het was een goed een goede en leerzame avond.

10-10-2018 Lees verder

Vandaag waren wij als bestuur met een stand aanwezig op het Zoddefestival in IJsselmuiden.
Wij hebben rozen uitgereikt met een opdracht en wel om de roos aan iemand te geven die het nodig heeft. Door middel van dit gebaar kan men aan een ander laten weten dat er aan diegene wordt gedacht. Zo werken we samen aan de strijd tegen eenzaamheid en houden we oog voor elkaar!

01-09-2018 Lees verder